400-101 Passing Guarantee Exam

Question: 1

Which statement about Cisco StackWise technology is true?

A. All switches in a stack share configuration and routing information to behave as a single unit

B. Removing switches can affect stack performance

C. Only the master switch acts as a forwarding processo

D. Every switch in a stack has its own independent ...configuration file, which enables it to become the stack master if the previous master fails

Answer: D

Question: 2

Which feature can mitigate hung management sessions?

A. Control Plane Policing

B. the service tcp-keepalives-in and service tcp-keepalives-out command

C. the service tcp-small servers command

D. vty lineACLs

Answer: B

Question: 3

For which reason can two OSPF neighbor routers on the same LAN segment be stuck in the two-way state?

A. The two routers have different MTUs on the interface.

B. The two routers are configured with different priorities.

C. The interface priority is set to zero on both routers.

D. Both routers have the same OSPF router ID.

Answer: C

Question: 4

Which option is an example of SaaS?

A. Google Apps

B. Amazon AWS

C. Google App Engine

D. Microsoft Azure

Answer: A

Question: 5

How does an IPv6 host automatically generate a global address?

A. It prepends its interface identifier to the network prefixes contained in Router Advertisement messages.

B. It appends its interface identifier to the network prefixes contained in Router Advertisement messages.

C. It appends its interface identifier to the network prefixes contained in Router Solicitation messages.

D. It prepends its interface identifier to the network prefixes contained in Router Solicitation messages.

Answer: B

Question: 6

Which two commands should you enter to enable IP Source Guard with IP and MAC address filtering? (Choose two)

A. ip verify source tracking

B. switchport port-security

C. ip verify unicast source

D. ip verify source

E. ip verify source port-security

Answer: AE

Question: 7

Which mechanism does GET VPN use to preserve IP header information?

A. IPsec tunnel mode

B. GRE

C. MPLS

D. IPsec transport mode

Answer: A

Question: 8

Which option describes a difference between Ansible and Puppet?

A. Ansibleis client-server based.and Puppet is not.

B. Ansible requires an agent,and Puppet does not.

C. Ansible is Python based.and Puppet is Ruby based.

D. Ansible autonates repetitive tasks.and Puppet allows you to run plain ssh command.

Answer: C

Question: 9

Refer to the exhibit. Which statement describes how a router with this configuration treats packets if the devices at 172.16.12.5 and 192.168.3.2 are unreachable ?

A. It routes the packet based on the packet's destination using the route table

Related Articles

More On Du Ad Platform